Over mij

Hoi! Mijn naam is Kim en ik ben een personal trainer woonachtig in Eindhoven. Mijn ervaring met training geven begon met bootcamps, en sinds 2016 ben ik een personal trainer die er op gericht is om mensen te helpen met hun levensstijl te veranderen en fitnessdoelen te bereiken. In 2018 opende ik mijn eigen gym in Microlab, waardoor ik meer mensen kan verwelkomen in een veilige en privé setting.

 

Als het op trainen aankomt, zijn krachttraining en HIIT-training (High Intensity Interval Training) mijn passie. Ik hou van lekker eten, dingen doen met mijn vriend, zoontje en vrienden, en reizen. Ik ben vol energie, enthousiast, opgewekt en maak veel grapjes – vraag het maar aan een paar van mijn klanten, soms ben ik de enige die lacht om mijn eigen grappen. Ik heb ook een kat met net zoveel energie als ik, dus dat is een perfecte match.

edit-7541

Actieve levensstijl

Als ik niet rondhang in de gym hou ik mezelf graag bezig. Door het jaar heen zijn een aantal van mijn favoriete activiteiten snowboarden, surfen, SUP, volleyballen op het strand en een frisbee gooien in het park. Maar ik hou af en toe ook van relaxen op de bank en kijken naar mijn favoriete tv-series.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik anderen kan helpen om in beweging te komen, en ze op een andere manier kan laten denken over sporten. Hoe dat tegelijkertijd leuk en goed voor het lichaam kan zijn. Ik moedig mijn klanten graag aan om hun levensstijl te veranderen naar een die bij hen past. Een levensstijl met een bewuste balans en een vleugje doorzettingsvermogen.

Dus, vertel me, hoe kan ik je helpen? Laat mij weten wat je doelen zijn en wat je leuk vindt, en ik maak samen met jou een plan om jouw levensstijl te upgraden.

rond-foto

Hoe kan ik jou helpen?

 

VERZENDEN