Personal training

Personal training is meer dan een uurtje samen sporten; het bevat ook een persoonlijk trainingsplan gecombineerd met voedingsbegeleiding – allemaal gericht op jou en je doelen.

 

Tijdens onze training van 1 uur houd ik je gemotiveerd en moedig ik je aan om door te gaan. Bij mij trainen gaat over fit worden en tegelijkertijd plezier hebben. De oefeningen zijn afgestemd op jou en jouw individuele behoeften. Na je persoonlijke trainingssessie voel je je gemotiveerd om een gezonde levensstijl te behouden en kijk je uit naar onze volgende training – ik beloof je dat je me nog zult herinneren wanneer je spierpijn hebt!

Als je een personal trainer hebt kan je rekenen op iemand die jou helpt met trainen en doorzetten, en die ervoor zorgt dat je jouw grenzen verlegt om je doelen te bereiken. Ik zal me inzetten voor jou en een basis leggen die je zal helpen een gezonde levensstijl te creëren die je gemakkelijk in jouw dagelijkse routine kunt inpassen. Ik ben hier om al je vragen te beantwoorden, ook buiten de trainingen om.

laptop

Trainingsplan

Eerst werken we samen aan het stellen van jouw doelen en op basis van je wensen stel ik een persoonlijk trainings- en voedingsplan op. Daarna plannen we jouw sessies in: wanneer en hoe vaak je wilt. Als bonus krijg je korting op een bootcamp-abonnement!

 

Past deze persoonlijke aanpak bij jou, maar kom je liever met vrienden of familie trainen? Schrijf je dan samen in voor small group training, en ontvangen allemaal dezelfde gepersonaliseerde begeleiding terwijl je de kosten deelt. 

Prijzen

 

Personal training

Bootcamp in combinatie met personal training

Small group training met 2 personen

€ 65 per uur

€ 17 per maand voor onbeperkt bootcamp

€ 77 per uur

Prijzen

 

Personal training
€ 65 per uur

Bootcamp in combinatie met personal training
€ 17 per maand voor onbeperkt bootcamp

Small group training met 2 personen
€ 77 per uur

rond-foto

Interesse in een intake of heb je een andere vraag?